Σχόλια Πελατών μας

 

Χρήσιμο εργαλείο για τη Νομική Υπηρεσία και τους δικηγόρους της, η τάξη, η ευκρίνεια, η καθαρότητα και η ευκολία χρήσης του είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που εκτιμήθηκαν από την υπηρεσία μας.

 

Αναστάσιος Καϊμάκης
Υπ/ντής Νομικής Διεύθυνσης
ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Α.Ε.


To Alma Pro είναι πρόγραμμα ιδιαίτερα «φιλικό» για τους δικηγόρους καθώς είναι απλό, γρήγορο, ευχάριστο και εύχρηστο. Συνέβαλε καθοριστικά στην οργάνωση του μεγάλου χαρτοφυλακίου υποθέσεων της Νομικής Υπηρεσίας, το οποίο μπορεί να χειρίζεται με ευκολία μεγάλος αριθμός χρηστών, με διαφορετικές λειτουργικές ανάγκες. Προσαρμόστηκε στις απαιτήσεις των χρηστών αντί να προσαρμοστούν οι χρήστες στα «όρια» ενός συστήματος.

Ισαβέλλα Χατζηπλή
Γενική Διευθύντρια Νομικών Υπηρεσιών & Ακίνητης Περιουσίας
ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ


Το λογισμικό Alma Pro αποδείχθηκε εργαλείο αποτελεσματικής διαχείρισης όχι μόνο των εργασιών της Διεύθυνσης Νομικών Υπηρεσιών αλλά και του ίδιου του ανθρώπινου δυναμικού της. Συνέβαλε καθοριστικά, όντας ευέλικτο στην παραμετροποίησή του βάσει των αναγκών μας, στον εκσυγχρονισμό, την οργάνωση και παρακολούθηση των εργασιών και υποθέσεων, παρέχοντας μεταξύ άλλων ασφάλεια δεδομένων, ταχύτητα αναζήτησης, στατιστικά στοιχεία, δυνατότητα διασύνδεσης με άλλα συστήματα της Τράπεζας.

Αντουανέτα Οικονομοπούλου
Διευθύντρια Διεύθυνσης Νομικών Υπηρεσιών
Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου


Το λογισμικό Alma Pro είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για τη Νομική Υπηρεσία και τους δικηγόρους της, η τάξη, η ευκρίνεια, η καθαρότητα και η ευκολία χρήσης του είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που εκτιμήθηκαν από την υπηρεσία μας.

 

Αναστάσιος Καϊμάκης
Υπ/ντής Νομικής Διεύθυνσης
ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΑΕ

 

Το λογισμικό Alma Pro έγινε αμέσως ένα αναγκαίο εργαλείο για την οργάνωση και τη διοίκηση των υποθέσεων αλλά και του ελέγχου αποδοτικότητας των συνεργατών εξοικονομώντας χρόνο από την καθημερινή διαχείριση του γραφείου μας. Είναι φιλικό προς το χρήστη/ δικηγόρο ανεξάρτητα από το βαθμό εξοικείωσής του με τις νέες τεχνολογίες, καθώς το περιβάλλον της εφαρμογής, αν και πολυδιάστατο, είναι απλό στη σύλληψή του. Ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα του λογισμικού Alma Pro είναι η καταγραφή, ανάλυση και εκκαθάριση δαπανών και χρεώσεων βάσει των κινήσεων για κάθε υπόθεση πελάτη. Οι πληροφορίες δύναται να εξαχθούν με ευκολία, ενώ η λεπτομέρεια των αναλύσεων ικανοποιεί απόλυτα το γραφείο μας.

Γιάννης Κελεμένης
Διευθύνων Εταίρος
Κελεμένης & Συνεργάτες Δικηγορική Εταιρεία

 

Η εταιρεία μας χρησιμοποιεί το λογισμικό Alma Pro τα τελευταία 3 χρόνια και έχει συμβάλει σημαντικά στην καλύτερη αρχειοθέτηση των φακέλων και των υποθέσεών, η επικοινωνία μεταξύ των συνεργατών του γραφείου έγινε ευκολότερη και λειτουργικότερη και αποτελεί ένα εξαιρετικό εργαλείο για την παρακολούθηση των διαφόρων εκκρεμοτήτων. Επίσης μεγάλη είναι η συμβολή του προγράμματος ως προς τις χρεώσεις και τη σύνταξη των λογαριασμών, πολύ σημαντικό είναι ακόμα και το γεγονός ότι το πρόγραμμα είναι εξαιρετικά εύκολο ως προς τη χρήση του. Θα το συστήναμε ανεπιφύλακτα.

Eλένη Τροβά
Εταίρος
Τροβά & Συνεργάτες Δικηγορική Εταιρεία


Έπειτα από μία καθ΄ όλα χρήσιμη εκπαίδευση που μας παρείχε το προσωπικό της ΝΟΜΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ στις λειτουργίες του λογισμικού Alma Pro, το γραφείο ήταν πλήρως έτοιμο στη χρήση του προγράμματος, το οποίο, προσαρμοσμένο στις νέες τεχνολογίες, εύκολο στη χρήση του και με απεριόριστες δυνατότητες καταχώρησης νομικών πληροφοριών και εταιρικών δεδομένων, αποτέλεσε το απαραίτητο μέσο οργάνωσης της εταιρείας μας.

 

Κορίνα Ουζούνη
P & C Δικηγορική Εταιρεία


Το λογισμικό Alma Pro βοήθησε ιδιαίτερα στην οργάνωση και τη διοίκηση των υποθέσεων της Διεύθυνσης Νομικών Υπηρεσιών του Ομίλου των Εταιρειών μας. Είναι ιδιαίτερα φιλικό προς το χρήστη και εξ αυτού του λόγου εξαιρετικά χρήσιμο και σε δικηγόρους και στις συνεργάτριες της Διεύθυνσης με διοικητικές αρμοδιότητες. Χρησιμοποιούμε το Alma Pro τα τελευταία 2 χρόνια και πιστεύουμε ότι θα το έχουμε δίπλα μας για πολλά χρόνια, ως ιδανικό εργαλείο για την ακριβόχρονη παρακολούθηση των πολλών εκκρεμοτήτων μας. Ήταν ιδιαίτερα επιβοηθητική και η διοργάνωση σεμιναρίου για τις δυνατότητες του Alma Pro στην πράξη: μας βοήθησε πολύ στην «ανακάλυψη» δυνατοτήτων που δεν είχαμε καταφέρει να εντοπίσουμε. Εξαιρετική η υποστήριξή μας από την ομάδα της ΝΟΜΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ Το συνιστούμε ανεπιφύλακτα σε κάθε συνάδελφο, νομική εταιρεία ή νομική διεύθυνση εταιρειών.

Παναγιώτης Ι. Αλεξανδράκης , DEA, M.Sc.
Διευθυντής Νομικών Υπηρεσιών
ΗΡΩΝ ΘΕΡΜΟΗΛΕΚΤΡΙΚΗ Α.Ε. & ΗΡΩΝ ΙΙ ΘΕΡΜΟΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ Α.Ε

 


Mετά τις αρχικές επιφυλάξεις και το πρώτο διάστημα καταχώρισης δεδομένων, μπορεί κανείς να καταλάβει ότι το Alma δεν είναι απλώς ένα εργαλείο, αλλά ένας συνεργάτης, παρών 24 ώρες το 24ωρο και με έτοιμες απαντήσεις σχεδόν σε όλα. ΄Ισως και σε όλα, αν του το έχεις επιτρέψει….

Απολύτως απαραίτητο για συνεργασία μεταξύ κεντρικού γραφείου και υποκαταστημάτων, το Alma δεν είναι στατικό, αλλά εξελίσσεται και προσαρμόζεται. Το πιο σημαντικό ; Πίσω από το Αlma υπάρχει μία ομάδα, η οποία δεν κουράζεται να λύνει απορίες, να υποδεικνύει διεξόδους σε πιθανά προβλήματα και να επεξεργάζεται νέες δυνατότητες.

 

Δήμητρα Φελούκα
EGNA ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Ε.Γ. ΝΑΥΡΙΔΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣΤο Alma είναι ένα εύχρηστο λογισμικό το οποίο βοηθάει στην οργάνωση μιας δικηγορικής εταιρείας ή ενός δικηγορικού γραφείου. Ο διαχωρισμός που υπάρχει μέσω των καρτελών εξυπηρετεί στο να καταχωρείς σε κάθε πελάτη πληροφορίες, στοιχεία και κινήσεις τα οποία μπορείς να αναζητήσεις μελλοντικά. Οι κινήσεις που έχουν καταχωρηθεί δεν εξυπηρετούν μόνο στο να ανατρέξουμε και να θυμηθούμε τις παλαιότερες ενέργειές μας, αλλά μας βοηθούν και στην τιμολόγηση του πελάτη. Εξίσου σημαντικό είναι και το νομικό ημερολόγιο που διαθέτει το Alma το οποίο μας υπενθυμίζει τις δικασίμους και τις προθεσμίες. Γενικά είναι ένα αξιόπιστο λογισμικό με πολλές λειτουργίες που η καθεμία ή όλες μαζί συμβάλλουν και διευκολύνουν την οργάνωση ενός δικηγορικού γραφείου.Χριστίνα Χατζηδημητρίου
Βοηθός Διοίκησης
taxlaw

Online brochure
Online brochure